Tuinen Sannen | Al meer dan 30 jaar jouw tuinspecialist

Tuinen Sannen

Al meer dan 30 jaar jouw tuinspecialist

Contacteer Ons

over ons

Wie is Tuinen Sannen?

Met een team van 2 tuinarchitecten en 6 ervaren medewerkers legt Stefan Sannen uit Engsbergen-Tessenderlo zich sinds 1991 toe op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

ontdek meer

Tuinen Sannen is de ideale partner voor je tuin. Van ontwerp tot aanleg tot onderhoud, wij zorgen ervoor dat je kan genieten in alle rust.

Tuinontwerp

Vanuit een persoonlijke dialoog verwezenlijken wij je specifieke wensen, waarbij we ook rekening houden met de technische mogelijkheden en de expertise van onze tuinarchitecten.

Ontdek Meer

Tuinaanleg

Het definitieve plan omvat alle details, met naast de aanplantingen ook elementen als verlichting, vijvers, bestrating en alle tuinconstructies.

Ontdek Meer

Tuinonderhoud

Bemesten, snoeien, ziektes opsporen en behandelen… Het Tuinen Sannen team houdt je tuin het hele jaar door in topvorm.

Ontdek Meer

realisaties

Al meer dan 30 jaar jouw tuinspecialist

Stefan Sannen en zijn team maken van jouw tuin de ideale tuin. Onze mensen zijn gepassioneerd door hun vak en denken met je mee om jouw project te verwezenlijken, dat levert mooie resultaten op.

Ontdek Meer

Ervaring & passie

Al meer dan 30 jaar hebben we bij Tuinen Sannen een échte passie voor tuinen. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap.

Vakmanschap

Tuinarchitectuur, -aanleg en -onderhoud zijn vakwerk. Je hebt er veel kennis en ervaring voor nodig. Wij werken onze knowhow voortdurend bij.

Kies jouw stijl

Je tuin moet bij jouw woning en levensstijl passen. Heb je een groot of klein gezin? Leef je veel buiten of niet? In de stad of landelijk? Wij denken met je mee.

Van A tot Z

Wij kunnen elk tuinproject, hoe klein of groot ook, volledig voor jou verzorgen. Van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud. Met aandacht voor elk detail.

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

FAQ

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen, groot of klein. Heb je graag meer uitleg of bekijk je liever de mogelijkheden ter plaatse dan ben je altijd welkom om langs te komen.

CONTACTEER ONS